PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Nieuwe directeur Farčlschool

31 augustus 2016
Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Hergo van Ginkel en vanaf 1 oktober 2016 zal ik werkzaam zijn als directeur aan de Farčlschool. Een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving: heb er ongelooflijk veel zin in!
Op weg naar een nieuwe omgeving!
 
Tijdens de zomervakantie heb ik stiekem geoefend hoe het zou zijn om in een ‘zee-omgeving’ te functioneren. Want stel je nou eens voor dat ik die baan in Katwijk aangeboden krijg…. Ik kan u vertellen: het is heerlijk aan zee op Corsica! Als het in Katwijk net zo prettig is, ga ik een mooie tijd tegemoet!
 
Sinds 1986 ben ik werkzaam in het onderwijs. De eerste 13 jaar als meester in Nieuwegein, de jaren daarna als directeur op de Schakel in Vinkeveen. In 2014 de overstap gemaakt naar De Hoeksteen in Aalsmeer en straks zal de Farčlschool mijn werkplek zijn.
 
Vrijdag 19 augustus heb ik kennisgemaakt met het team. Wat een hartelijke en gastvrije ontvangst! Met hen wil ik heel graag de ingeslagen weg voortzetten en intensiveren. Met aandacht voor elkaar, voor elk kind, voor elke ouder. Met een duidelijke boodschap: jij/u mag er zijn! Vanuit een Protestants Christelijke visie, zoals Hij ons het voorgeleefd heeft.
 
Ik hoop u spoedig te ontmoeten in het mooie Katwijk. Wellicht aan zee want daar heb ik immers op geoefend?
 
Hergo van Ginkel.
 
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

14 MARDit E-zine (elektronisch magazine) zal 4 á 5 keer per jaar op de website van de Stichting PROHLES...
01 FEBDe PO-Raad verkondigt deze boodschap vandaag, 30 januari 2018, in het Algemeen Dagblad en diverse...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
Bekijk al het nieuws