PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

In memoriam

16 januari 2015
Jeanette Ravensbergen, secretaris van onze Raad van Beheer is niet meer onder ons. Ze heeft de strijd tegen haar ziekte verloren, maar, ook naar haar stellige overtuiging, het Eeuwige Leven gewonnen.

 
Op 14 januari 2015 is Jeanette overleden. Haar man Kees zei: “met een glimlach op haar lippen”. Jeanette heeft bijna 8 jaar deel uitgemaakt van ons bestuur. In die tijd heeft ze op een markante, gedecideerde en uiterst betrouwbare wijze inhoud aan haar functie gegeven. Ze was goed op de hoogte van de ontwikkelingen en had een groot empatisch vermogen. We konden ons verhaal bij haar kwijt en ze wist vanuit een persoonlijk geloof de juiste snaar te raken.
 
In de laatste twee jaren moest ze gedwongen af en toe verstek laten gaan. Haar ziekte maakte soms haar functioneren onmogelijk. Maar haar moed om dit onder ogen te zien, en de betrokkenheid bij de stichting, zorgden ervoor dat ze, als het kon, aanwezig was.
 
In de gesprekken die we hadden, ging het vaak over het vertrouwen op God. Hij, die steun en troost geeft, was ook Jeanette tot een steun en toeverlaat. Ze wist zich veilig in Jezus’ armen.  Vaak zei ze dat ze daarin een groot geluk vond.  “Wat moet het eenzaam zijn als je dat vertrouwen niet hebt”, heb ik haar horen zeggen.
 
We mogen er van uitgaan dat ze ook in dat vertrouwen het aardse leven heeft verlaten. We mogen er op vertrouwen dat ze bij God het Eeuwige Leven heeft gevonden. Ondanks die zekerheid valt het gemis hier onder ons, ons zwaar. We zijn in gedachten en gebed bij haar man Kees en de kinderen Lucas en Aron. We wensen hen Gods kracht en nabijheid toe in de komende periode en de periode daarna. Dat Hij met Zijn niet aflatende trouw hen mag omringen.

De Rouwkaart
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

14 MARDit E-zine (elektronisch magazine) zal 4 á 5 keer per jaar op de website van de Stichting PROHLES...
01 FEBDe PO-Raad verkondigt deze boodschap vandaag, 30 januari 2018, in het Algemeen Dagblad en diverse...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
Bekijk al het nieuws