PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Benoeming Beleidsmedewerker Kwaliteit

05 december 2014
Met de benoeming van mevr. Bea Duivenvoorden zet de stichting PCOK een nieuwe stap “op weg van goed naar beter” onderwijs.
Alle scholen binnen de stichting PCOK werken hard aan de onderwijskwaliteit. Leerlingen hebben recht op de beste zorg en begeleiding.  De inspectie van het onderwijs heeft de scholen ook in 2014 beoordeelt en stelt vast dat we voldoen aan de maatstaven die de inspectie daarvoor hanteert.

    Bea Duivenvoorden
 
De sectorraad van het primair onderwijs; de PO-raad, heeft met het Kabinet afgesproken dat scholen zich ontwikkelen van goed naar beter. De inzet van het primair onderwijs is dan ook gericht op het borgen van wat goed is en het ontwikkelen wat beter kan. Daartoe hebben alle scholen in Nederland dan ook de verplichting om een kwaliteitscyclus te waarborgen een jaarlijkse kwaliteitsevaluatie uit te voeren. Om deze nieuwe taken goed te kunnen uitvoeren heeft de stichting PCOK, in samenwerking met PCPO-Duin- en Bollenstreek een kwaliteitsmedewerker, mevr. B (Bea) C. Duivenvoorden-Ridder aangenomen. Ze gaat het bestuur en de directies van de scholen ondersteunen in deze beleidsmatige aanpak. Samen met de directies van de scholen zullen we blijven werken aan de borging en het uitbreiden van ons goede onderwijs.
 
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

14 MARDit E-zine (elektronisch magazine) zal 4 á 5 keer per jaar op de website van de Stichting PROHLES...
01 FEBDe PO-Raad verkondigt deze boodschap vandaag, 30 januari 2018, in het Algemeen Dagblad en diverse...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
Bekijk al het nieuws