PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Geslaagde jubileumweek 50 jaar Marnixschool

05 oktober 2014
Tevreden kan teruggekeken worden op een geslaagde week vol jubileumfestiviteiten 50 jaar Marnixschool. Vorige week maandag werd ’s ochtends de aftrap van de week gegeven met een gezamenlijke lied en dans op het schoolplein. Daarna hesen de jarige Amy met juf Nicolette (samen 50 jaar oud) de nieuwe vlag in top van de vlaggenmast.

’s Avonds was er een druk bezochte jubileumdienst in de Pniëlkerk met medewerking van ds. Ferdiand van den Bosch en de Bethelband.

De volgende dag, dinsdag 23 september, was er een heerlijke stranddag vol met sportieve activiteiten in medewerking met de medewerkers van Come4Sports.

 

Woensdag stond in het teken van het getal 50. Na alle leerlingen, meester, juffen en aanwezige ouders op het plein het getal 50 hadden gevormd, werd de ochtend al rekenend doorgebracht rond het getal 50.

Op donderdagochtend werd er hard geoefend aan een circusact voor de voorstelling die middag op het schoolplein. Een spetterende voorstelling in de middag, na een lunch met lekkere pannenkoeken, was het gevolg. Leerlingen, ouders en grootouders genoten zichtbaar.

 

Op vrijdagochtend stond er een enorm ‘taartenbuffet’ gereed met door ouders gebakken lekkers. Alle leerlingen mochten wat uitzoeken en met een lekker glas limonade op het schoolplein genieten. Om elf uur was het ‘openhuis’ voor de buurtbewoners. Alle deuren van de lokalen stonden wijd open om de bewoners een kijkje in de school te gunnen. Vanzelfsprekend koffie of thee met wat lekkers.

 

Tenslotte zaterdag was er tussen 16.00 en 19.00 uur een reünie op de Marnixschool voor oud leerlingen en (oud) leerkrachten. Zo’n tweehonderdvijftig mensen haalden herinneringen op met oud klasgenoten en leerkrachten over hun lagere- / basisschooltijd.

Voor een impressie: www.marnixschool50jaar.nl onder het kopje fotoalbum.

PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

14 MARDit E-zine (elektronisch magazine) zal 4 á 5 keer per jaar op de website van de Stichting PROHLES...
01 FEBDe PO-Raad verkondigt deze boodschap vandaag, 30 januari 2018, in het Algemeen Dagblad en diverse...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
Bekijk al het nieuws