PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Inspectie is zeer tevreden over het onderwijs en de zorg op de Sjaloomschool.

04 juni 2014
De inspectie van het onderwijs, in de persoon van mevr. D. Nicolaes, heeft op dinsdagochtend 3 juni 2014 een bezoek gebracht aan de Sjaloomschool.
Dit bezoek in het kader van het reguliere vierjaarlijkse toezicht, bestond uit klassenbezoeken en gesprekken met directie, leerkrachten en interne bergeleider.
In het nagesprek, waarbij het bestuur, in de persoon van de heer Venema, aanwezig was , stelde mevr. Nicolaes vast dat de school een uitstekend onderwijs en zorg biedt aan de leerlingen. Ze heeft de directie en de interne begeleider daarmee gecomplimenteerd. Mevr. Nicolaes stelde vast dat het systeem van zorg inhoudelijk goed is en dat de school goede analyses maakt. Dat stelt de school in staat om zorg op maat te bieden.  Tevens werd vastgesteld dat de school een voorbeeld kan zijn voor vele collega-scholen.
We zijn natuurlijk trots op deze mooie waardering van de inspectie. Het bestuur van de stichting PCOK complimenteert het team van de Sjaloomschool dan ook van harte met de geweldige prestatie.
 
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

06 NOVGraag willen wij u wijzen op de verschillende vacatures welke zijn ontstaan op de scholen van onze...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
27 SEPTijdens een leerzame ouderavond op de Christelijke Opleidingsschool zijn ouders en leerkrachten...
Bekijk al het nieuws