PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Digitalisering personeelsdossiers

20 januari 2014
De Stg. PCOK wil voor al haar personeelsleden het eigen personeelsdossier toegankelijk maken. Personeelsleden hebben recht op inzage van hun dossier en kunnen ook stukken aan het dossier toevoegen.
Voor de directies van de scholen betekent deze digitalisering een efficiŽntere manier van personeelsbeheer en daarnaast veel minder papierverbruik. Ook de afdeling Personeels- en Salarisadministratie van het Andreas College kan gemakkelijke het salarisdossier bijhouden. Grote voordelen ten opzichte van de huidige papieren dossiers.

Om deze kwaliteitsslag te maken is op 20 januari 2014 een werkgroep gestart met de voorbereidingen. Een en ander moet er toe leiden dat vanaf de zomervakantie 2014 de dossiers volledig digitaal benaderbaar zijn. Personeelsleden kunnen dan via de hun bekende inloggegevens hun personeelsdossier inzien.

De werkgroep bestaat Bert de Best, hoofd afdeling PSA Andreas College, Wouter Renden, accountmanager van RAET, Monique van Berkel en Mariska Paap, beiden medewerkers Personeels- en Salarisadministratie van het Andreas College, Dineke Heemskerk, Personeelsconsulent Stg. PCOK en Rindert Venema, directeur- bestuurder stg. PCOK.
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

21 JUNHet jaarverslag en de jaarrekening over 2016 is zowel door de Raad van beheer als de externe...
16 JUNDe stuurgroep is op woensdag 7 juni jl. bijeen geweest. Tijdens deze bijeenkomst heeft de...
Bekijk al het nieuws