PCOK Intranet:
Raad v. Beheer | Directies | Personeel | GMR

Digitalisering personeelsdossiers

20 januari 2014
De Stg. PCOK wil voor al haar personeelsleden het eigen personeelsdossier toegankelijk maken. Personeelsleden hebben recht op inzage van hun dossier en kunnen ook stukken aan het dossier toevoegen.
Voor de directies van de scholen betekent deze digitalisering een efficiŽntere manier van personeelsbeheer en daarnaast veel minder papierverbruik. Ook de afdeling Personeels- en Salarisadministratie van het Andreas College kan gemakkelijke het salarisdossier bijhouden. Grote voordelen ten opzichte van de huidige papieren dossiers.

Om deze kwaliteitsslag te maken is op 20 januari 2014 een werkgroep gestart met de voorbereidingen. Een en ander moet er toe leiden dat vanaf de zomervakantie 2014 de dossiers volledig digitaal benaderbaar zijn. Personeelsleden kunnen dan via de hun bekende inloggegevens hun personeelsdossier inzien.

De werkgroep bestaat Bert de Best, hoofd afdeling PSA Andreas College, Wouter Renden, accountmanager van RAET, Monique van Berkel en Mariska Paap, beiden medewerkers Personeels- en Salarisadministratie van het Andreas College, Dineke Heemskerk, Personeelsconsulent Stg. PCOK en Rindert Venema, directeur- bestuurder stg. PCOK.
PrintPagina printen
Vertel een vriendDoorsturen
Deel deze pagina:

Actueel

06 NOVGraag willen wij u wijzen op de verschillende vacatures welke zijn ontstaan op de scholen van onze...
30 OCTHet onderzoek naar de fusie van de twee grote christelijke basisschoolbesturen in Katwijk is...
27 SEPTijdens een leerzame ouderavond op de Christelijke Opleidingsschool zijn ouders en leerkrachten...
Bekijk al het nieuws